Woonhuisverzekering

Financiële rust met betrekking tot je koopwoning of appartement

Een opstalverzekering is in feite een woonhuisverzekering. Als je een eigen huis hebt gefinancierd, verplicht de geldgever je een opstalverzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag of inbraak. Welke verzekering voor jou het meest geschikt is en hoe hoog de premie is, hangt onder andere af van de inhoud (kubieke meters) van je huis. Uiteraard kunnen wij je bestaande opstalverzekering vergelijken bij veel aanbieders en je de beste optie voorleggen.

Opstalverzekering ook voor een Vereniging van Eigenaren (VVE) of appartement

Als je een appartement bewoont, sluit de VVE een opstalverzekering af voor het hele gebouw. Natuurlijk kun je een dergelijke opstalverzekering voor je appartement uitbreiden met extra dekking, bijvoorbeeld als je een luxe keuken hebt laten plaatsen. Ook een VVE of bewoner van een appartement kan bij Van Ekeren terecht voor een uitgebreid en persoonlijk advies. Wij vinden de opstalverzekering die het beste past bij jouw woonsituatie.

Welke opstalverzekering is geschikt?

Of je nu een opstalverzekering voor een appartement wilt afsluiten of voor een vrijstaande woning, de verschillen in voorwaarden en premie zijn groot. De verzekeringsadviseurs van Finagarant kunnen door je opstalverzekering te vergelijken, je een onafhankelijk advies geven over de keuzemogelijkheden. Onze deskundige adviseurs weten waar ze op moeten letten en zijn er voor jou. Zij vinden de meest geschikte opstalverzekering voor jouw woning.

Let op: het kan zijn dat de premie die je onderstaand berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs voor een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Advies, vergelijken en sluiten.

Je staat vast niet vaak stil bij welke goederen je in huis hebt staan. Ongemerkt kan de waarde van je inboedel echter behoorlijk oplopen. Met een goede inboedelverzekering kun je je verzekeren tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal of wateroverlast. Je kan natuurlijk ook all risk dekking nemen of een inboedelverzekering met buitenhuisdekking afsluiten. De specialisten van Finagarant kunnen je adviseren welke inboedelverzekering voor jou geschikt is.

Ons team

Sonja Werkhoven

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In 2004 ben ik bij Lauteslager
financieel adviseurs gaan werken en inmiddels is de naam veranderd in Finagarant.

Karin Oelssen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de hypotheekbranche. Na veel omzwervingen bij onder andere de hypotheker en hypotheekshop ben ik sinds 2011 werkzaam bij Finagarant, waar ik samen met mijn collega’s zorg dat de financiering voor uw woning soepel verloopt.

Roderic Harm

Al ruim 35 ben ik actief op het gebied van particuliere-/ en bedrijfsverzekeringen.

Of je nu een particulier of een ondernemer bent: wij brengen graag een advies uit dat bij u past en is afgestemd op jouw situatie, wensen en eisen.

 

Leer meer over ons team

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.