Hallo, ik ben Sonja Werkhoven.

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In 2004 ben ik bij Lauteslager financieel adviseurs gaan werken en inmiddels is de naam veranderd in Finagarant. Met een kantoor in Utrecht Centrum zijn wij dan ook een grote regionale partij op het gebied van financieel advies.

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak, is dat ik kan bijdragen aan het realiseren van een droom. Voor veel mensen is het kopen van een huis een mijlpaal in hun leven. Een moment waarbij goed financieel advies ervoor zorgt dat mensen zich alleen maar met hun nieuwe huis hoeven bezig te houden en zich geen zorgen moeten maken over de financiële kant.

Mijn kracht is dat ik ingewikkelde financiële zaken begrijpelijk kan maken voor mijn klanten. Ik zal altijd het uiterste doen om de meest passende financiering te realiseren maar ook daarna bijstaan in financiële kwesties. En dat is het leukste aan mijn vak, mensen zorgeloos laten wonen.

Ik ben natuurlijk niet altijd financieel adviseur. Ik ben ook moeder van twee kinderen. En als het even kan sta ik met mijn partner of vriendinnen op de tennisbaan. Daarnaast hou ik van lekker eten en daarom kijk ik nu alweer uit naar de zomer wanneer ik weer met mijn gezin afreis naar Italië om daar twee weken lang te genieten aan de Toscaanse kust. Italië is dan ook wat mij betreft het ideale vakantieland!

Hallo, ik ben Walter Advocaat

Mijn hele loopbaan ben ik werkzaam als hypotheekadviseur, zowel zelfstandig als in loondienst bij de Rabobank en ABN. Sinds 2018 werk ik bij Finagarant waar ik samen met mijn collega Sonja alle adviesgesprekken verzorg.

Ik ben een echte teamplayer die pas stopt als u tevreden bent. Wat ik belangrijk vindt, is dat ik een klik heb met mijn relaties. Dit is de basis om samen iets tot een goed eind te brengen. Ik neem u aan de hand mee van het eerste gesprek tot u uiteindelijk bij de notaris zit.

Ik vind het fijn om in mogelijkheden te denken en ben een echte optimist. Helder in de uitleg en creatief in het bedenken van oplossingen.

In mijn vrije tijd stuur ik een druk gezin aan met 3 puberende zoons. Dit is altijd een leuke uitdaging.Ik ben actief in de begeleiding van een voetbalvereniging, tennis graag en hou ook van de sociale activiteiten na het sporten. Kortom de derde helft.
Op vakantie ga ik graag naar Griekenland. Altijd prachtig weer, lekker eten en vriendelijke mensen

Hallo, ik ben Karin Oelssen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de hypotheekbranche. Na veel omzwervingen bij onder andere de hypotheker en hypotheekshop ben ik sinds 2011 werkzaam bij Finagarant, waar ik samen met mijn collega’s Sonja Werkhoven en Walter Advocaat er voor zorg dat de financiering voor uw woning soepel verloopt.
Het leuke aan mijn functie is de veelzijdigheid en het contact met cliënten, makelaars en notarissen.
In mijn vrije tijd ben ik in de zomer veel op het water in Loosdrecht te vinden en speel ik graag tennis en ben ik penningmeester van een VVE.

Vragen over uw hypotheek? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 030-2322034

Neem contact met ons op