Overlijdensrisicoverzekering

Goed voorbereid op het ergste

Stel je eens voor dat jij of jouw partner plotseling komt te overlijden. Zoʼn verdrietige gebeurtenis heeft veel impact op je gezinsleven. Misschien valt ineens de kostwinner weg en daarmee het grootste gedeelte van het inkomen. Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat je nabestaanden financiële zekerheid hebben. Er verandert immers al genoeg na een overlijden.

Een overlijdensrisicoverzekering kiezen

Een overlijdensrisicoverzekering is er in een tijdelijke- of levenslange vorm. Een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering keert het verzekerde bedrag uit indien de verzekerde overlijdt voor de einddatum. Vaak wordt deze tijdelijke levensverzekering afgesloten in combinatie met een hypotheek. Een levenslange overlijdensrisicoverzekering keert altijd een bedrag uit bij overlijden; deze heeft geen einddatum. Daarnaast zijn er nog verschillende verzekeringen die uitkeren bij in leven zijn op een bepaalde datum, zoals bijvoorbeeld een lijfrente. Veel keuzemogelijkheden!

Ons team

Sonja Werkhoven

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In 2004 ben ik bij Lauteslager
financieel adviseurs gaan werken en inmiddels is de naam veranderd in Finagarant.

Karin Oelssen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de hypotheekbranche. Na veel omzwervingen bij onder andere de hypotheker en hypotheekshop ben ik sinds 2011 werkzaam bij Finagarant, waar ik samen met mijn collega’s zorg dat de financiering voor uw woning soepel verloopt.

Roderic Harm

Al ruim 35 ben ik actief op het gebied van particuliere-/ en bedrijfsverzekeringen.

Of je nu een particulier of een ondernemer bent: wij brengen graag een advies uit dat bij u past en is afgestemd op jouw situatie, wensen en eisen.

 

Frank van Elst

 

Leer meer over ons team

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.