Tarieven

Aankoop woning

2595,00all-in
  • Opslag eenmanszaak €700,00
  • Opslag BV / VOF €1.000,00
  • Opslag doorstromer €300,00

Verhoging hypotheek

1995,00all-in
  • vanaf prijs

Echtscheiding

2895,00all-in
  • vanaf prijs

Expat

2895,00all-in
  • vanaf prijs

Sommige geldverstrekkers brengen €300,- dossierkosten in rekening. Deze kosten worden vooraf gemeld en aanvullend in rekening gebracht.

Bij Finagarant begeleiden wij de klant van begin tot het eind. 

Na het inventarisatie gesprek, waarin jij te horen krijgt welke mogelijkheden er zijn om jouw wensen te realiseren, ontvang je van ons een samenvatting per e-mail. Ben jij tevreden met het advies, zullen we je een opdracht tot dienstverlening ter ondertekening toesturen. Hierin maken we afspraken over de werkzaamheden die wij voor jou verrichten en de bijkomende kosten. Na ontvangst van de ondertekende opdracht tot dienstverlening, werken we het advies verder uit en kunnen we de aanvraag indienen bij de geldverstrekker.

Nadat de geldverstrekker de aanvraag ontvangen heeft, ontvangen we bij sommige geldverstrekkers een indicatief rente voorstel.
Hierin staat een samenvatting van het gegeven advies en vraagt de geldverstrekker de benodigde documenten op. Onze binnendienst bekijkt welke documenten we nog van je nodig hebben. Waar nodig, helpen zij met het verzamelen van de documenten.

Wanneer alle documenten zijn aangeleverd en door ons inhoudelijk zijn beoordeeld, bieden we deze ter beoordeling aan bij de geldverstrekker.
Als er geen bijzonderheden zijn, volgt hierna het bindende hypotheek aanbod. Soms kan het gebeuren dat de geldverstrekker aanvullende informatie opvraagt aan de hand van de aangeleverde documenten. Ook hiervan stelt de binnendienst je op de hoogte, zodat er zo snel als mogelijk een bindend hypotheek aanbod volgt. Uiteraard houden we de mogelijke tijdlijnen voor financieringsvoorbehoud en het stellen van een bankgarantie nauwlettend in de gaten.

Wanneer het bindende hypotheek aanbod door de geldverstrekker is uitgebracht, wordt je uitgenodigd op kantoor om deze samen met je vaste adviseur door te nemen en te ondertekenen. De binnendienst verzorgd de afwikkeling van de aanvraag en neemt indien noodzakelijk contact op met de overige betrokken partijen om alles gereed te maken voor de overdracht bij de notaris, of de uitbetaling vanuit de geldverstrekker.

Wil jij meer weten over onze dienstverlening?
Raadpleeg dan onze vergelijkingskaart

Ons team

Sonja Werkhoven

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In 2004 ben ik bij Lauteslager
financieel adviseurs gaan werken en inmiddels is de naam veranderd in Finagarant.

Karin Oelssen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de hypotheekbranche. Na veel omzwervingen bij onder andere de hypotheker en hypotheekshop ben ik sinds 2011 werkzaam bij Finagarant, waar ik samen met mijn collega’s zorg dat de financiering voor uw woning soepel verloopt.

Roderic Harm

Al ruim 35 ben ik actief op het gebied van particuliere-/ en bedrijfsverzekeringen.

Of je nu een particulier of een ondernemer bent: wij brengen graag een advies uit dat bij u past en is afgestemd op jouw situatie, wensen en eisen.

 

Frank van Elst

Vanaf 1980 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening.  Of u nu een particulier- of een ondernemer bent, ik adviseer u graag met betrekking tot de hypotheek.

Heeft u advies nodig met betrekking tot uw lijfrentevoorziening, dan bent u bij mij ook aan het juiste adres.

 

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.