Oversluiten hypotheek

Is de einddatum van de rentevaste periode nabij? Of heeft u al een verlengingsvoorstel ontvangen? Dat is een uitstekend moment om te kijken naar de uitgangspunten van de hypotheek.

Welke rentevast periode komt voor u het meest in aanmerking? Is de aanbieding van de huidige geldverstrekker de beste in de markt? Als blijkt dat er andere aanbieders zijn met betere rentes dan zullen we kijken wat de voordelen van het oversluiten voor u zijn en wat de terugverdientijd van de investering is.

Is oversluiten niet mogelijk , dan kan rentemiddeling u wellicht een besparing opleveren. Wij rekenen dit graag voor u uit. De verpande verzekeringen zullen door ons bekeken worden en zonodig aangepast. Wist u bijvoorbeeld dat de overlijdensrisicoverzekering de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden zijn? Wij zullen dit in het hypotheekadvies meenemen.

Heeft u verbouwingsplannen ? Dit kunnen we desgewenst meefinancieren.
U kunt ons bellen voor een afspraak.

Ons team

Sonja Werkhoven

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In 2004 ben ik bij Lauteslager
financieel adviseurs gaan werken en inmiddels is de naam veranderd in Finagarant.

Karin Oelssen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de hypotheekbranche. Na veel omzwervingen bij onder andere de hypotheker en hypotheekshop ben ik sinds 2011 werkzaam bij Finagarant, waar ik samen met mijn collega’s zorg dat de financiering voor uw woning soepel verloopt.

Walter Advocaat

Mijn hele loopbaan ben ik werkzaam als hypotheekadviseur, zowel zelfstandig als in loondienst bij de Rabobank en ABN. Sinds 2018 werk ik bij Finagarant waar ik samen met mijn collega Sonja alle adviesgesprekken verzorg.

Leer meer over ons team

Wilt u contact met ons ?

U kunt het bijgevoegde formulier invullen.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op !