Oversluiten hypotheek

Wanneer de einddatum van je huidige rentevaste periode nadert of als je al een verlengingsvoorstel hebt ontvangen, is het een perfect moment om nog eens kritisch naar jouw huidige hypotheek te kijken.

Welke rentevaste periode past het beste bij jouw situatie? Is het aanbod van je huidige geldverstrekker wel echt de beste in de markt? Als blijkt dat er andere aanbieders zijn met aantrekkelijkere rentetarieven, bekijken we samen welke voordelen het oversluiten van je hypotheek voor jou met zich meebrengt en hoe snel je de investering terugverdient.

Als oversluiten geen optie blijkt te zijn, kan rentemiddeling een interessante besparingsmogelijkheid zijn. We staan klaar om de cijfers voor je door te rekenen. Wist je bijvoorbeeld dat de kosten voor overlijdensrisicoverzekeringen de afgelopen jaren flink zijn gedaald? Dit nemen we uiteraard mee in ons hypotheekadvies.

Heb je plannen om te verbouwen? We kunnen deze kosten desgewenst meefinancieren. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jouw financiële toekomst en woningplannen optimaal op elkaar aansluiten.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Ons team

Sonja Werkhoven

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In 2004 ben ik bij Lauteslager
financieel adviseurs gaan werken en inmiddels is de naam veranderd in Finagarant.

Karin Oelssen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de hypotheekbranche. Na veel omzwervingen bij onder andere de hypotheker en hypotheekshop ben ik sinds 2011 werkzaam bij Finagarant, waar ik samen met mijn collega’s zorg dat de financiering voor uw woning soepel verloopt.

Roderic Harm

Al ruim 35 ben ik actief op het gebied van particuliere-/ en bedrijfsverzekeringen.

Of je nu een particulier of een ondernemer bent: wij brengen graag een advies uit dat bij u past en is afgestemd op jouw situatie, wensen en eisen.

 

Frank van Elst

 

Leer meer over ons team

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.