Inboedelverzekering

Welke inboedelverzekering past bij jou?

Voor een passende inboedelverzekering is het van belang de waarde van je inboedel goed vast te stellen. Het kan zeker geen kwaad dit om de zoveel tijd eens na te gaan en je inboedelverzekering te vergelijken. Samen met jou bekijken we wat de waarde van je inboedel is en welke inboedelverzekering je het beste kunt kiezen voor een optimale dekking.

Goedkope inboedelverzekering

Ook voor studenten is een inboedelverzekering aan te raden. Zelfs op een kleine kamer kunnen ongemerkt behoorlijk wat waardevolle spullen staan. Wie heeft er tegenwoordig nu geen computer of smartphone? Een goedkope inboedelverzekering voor studenten hebben wij zo voor je gevonden. Door het ruime aanbod waar wij gebruik van kunnen maken, regelen wij snel en voordelig een inboedelverzekering voor je, of je nu studeert of niet. Let op: het kan zijn dat de premie die je onderstaand berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Bel of mail.

Ons team

Sonja Werkhoven

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld. In 2004 ben ik bij Lauteslager
financieel adviseurs gaan werken en inmiddels is de naam veranderd in Finagarant.

Karin Oelssen

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de hypotheekbranche. Na veel omzwervingen bij onder andere de hypotheker en hypotheekshop ben ik sinds 2011 werkzaam bij Finagarant, waar ik samen met mijn collega’s zorg dat de financiering voor uw woning soepel verloopt.

Roderic Harm

Al ruim 35 ben ik actief op het gebied van particuliere-/ en bedrijfsverzekeringen.

Of je nu een particulier of een ondernemer bent: wij brengen graag een advies uit dat bij u past en is afgestemd op jouw situatie, wensen en eisen.

 

Leer meer over ons team

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.